Droom wordt werkelijkheid

 

Super trots ben ik jullie te vertellen dat ik met ingang van 1 september 2023 mijn verhaal kracht bijzet door organisaties, leiders en medewerkers voortaan op Landgoed Beukenrode te kunnen ontvangen. Landgoed Beukenrode bevindt zich in de bossen tussen Driebergen en Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Ik huur hier sinds kort een fantastische bedrijfsruimte met een grote ruimte voor groepen en een kleinere coach-/spreekkamer. Een plek waar ik samen met organisaties graag wil stilstaan zodat ze vervolgens kunnen versnellen.

Degenen die mij kennen weten dat ik na ruim 25 jaar ervaring als organisatie ontwikkelaar ervan overtuigd ben geraakt dat de dynamiek tussen leidinggevenden en medewerkers; het ‘geluk’ in henzelf en de aansluiting van hen met de buitenwereld, de grootste rol speelt bij het succes van de organisatie. Voor mij valt alles onder de noemers ‘verbinding en energie’.

Andere keuzes maken op grote schaal is urgent

We lossen de uitdagingen van vandaag niet meer op met de manier waarop ze ontstaan zijn. Door af te stappen van het traditionele consultancy model wil ik versnelling aanbrengen in de ontwikkeling van organisaties naar regeneratieve organisaties (met consultancy uren bij 1 klant gaat het mij niet snel genoeg), om samen een gezonde en gelijkwaardige toekomst voor de aarde en iedereen te creëren.

Stilstaan om te versnellen

Stilstaan om te versnellen is nodig om te zien welke potentie er is en hierin stappen te zetten. ‘Alle kennis en wijsheid om organisaties te ontwikkelen (vooruit te komen) is aanwezigHet is slechts een kwestie deze te weten ontsluiten.’ De natuur speelt in dit alles een grote rol (daarom een locatie in het bos). Door organisaties en medewerkers uit te nodigen op een plek buiten hun organisatie, kan er beter (en sneller) gezien worden wat er nodig is. Deze manier van faciliteren van organisaties en de mensen daarbinnen bekrachtigt de (onderlinge) verbinding en blijkt veel effectiever.

Uiteraard doe ik die niet alleen, om mij heen zijn er vele andere #regenerators om te bouwen aan een regeneratieve samenleving.

Van harte welkom!

Graag vertel ik je er meer over wat er te doen is bij mij en nodig ik je uit om mijn hernieuwde LinkedIn profiel te lezen; je in te schrijven op mijn inspiratiebulletin en/of neem contact op voor een afspraak (06 52 45 00 16).

Met zonnige groet,

Solita

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *