Het leiden van een project, team of bedrijf, voelt soms hetzelfde als fietsen met tegenwind. Weet je waarom?

Omdat we de energiefactor negeren!

Meestal wordt geprobeerd organisatieverbeteringen door te voeren op het niveau van materie, structuur , processen en cultuur. Maar de echte transformatie zit op een dieper niveau, op de laag van energie en informatie.

Energie is overal

Alles bestaat uit energie, zoals de kwantumfysica stelt. In organisaties kun je bijvoorbeeld denken aan de onderstroom, of de uitstraling van het gebouw; is het een fijne werkplek? Maar ook de energie van een organisatie als geheel straalt iets uit; denk aan de inspirerende ondernemer die het heeft opgericht met een heldere visie en duidelijke intenties of anderszins: er hangt een gestreste energie ín de lucht’.

Als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind.

In deze workshop ga je werken met je intuïtie

Je leert hoe je stopt met problemen oplossen en start met het creëren van wat je werkelijk wenst voor jouw project, team of organisatie.

We laten je ervaren hoe je kan werken van reactief naar proactief, vanuit authenticiteit en autonomie.

En wat gebeurt er dan? Er ontstaat een grandioos speelveld, boordevol energie en informatie. Je begint met leren hoe je dit kunt managen…

Open het volledig potentieel, creëer wind mee

Ontdek hoe je de wind kunt leren draaien

Je hebt meer mogelijkheden in huis dan je nu waarschijnlijk denkt. Want als de energie niet meewerkt, blijf je fietsen met tegenwind. Maar wat als je weet hoe je de wind kunt laten draaien?

Een van de belangrijke schakels voor succes is beseffen hoe de energie binnen een project, team of organisatie werkt en vanuit welke intentie er wordt gewerkt. Wat zijn intentie en energie nu werkelijk? En hoe zet je ze als instrumenten optimaal in?

Open je potentieel

Wij bieden je een praktische workshop aan om je te laten ervaren wat jouw potentieel, jouw ongeziene mogelijkheden zijn om jezelf, je team of organisatie optimaal in haar kracht te zetten.

Aan het einde van de workshop heb je ervaren wat energiemanagement voor jou kan betekenen. Je hebt een creërende intentie ingezet en gevoeld welke energie hieraan verbonden is.

Voor wie, waar en wanneer?

Dit doen we niet alleen met een zeer divers en ervaren team in energie- en intuïtiewerk, maar ook op een bijzondere plek in het hart van Nederland. Natascha van den Ban, Solita Brüning, Marieke van der Meché en Jon Marree zijn door Center for ECOintention opgeleid in energiemanagement en hebben jaren ervaring met het begeleiden van projecten, teams en organisaties.

Wanneer: in overleg
Waar: Metaal Kathedraal te Utrecht
Voor wie: projectleiders, leidinggevenden, directeuren, (kleine) ondernemers, pioniers
Bijdrage: 250,- euro (excl. BTW)

Door wie?

Jon Marree MSc trainer, coach & energy engineer. Studeerde politicologie en is opgeleid door het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en het Center for ECOintention. Heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het coachen en trainen van mensen in bedrijven en organisaties met heel verschillende achtergronden.

Marieke van der Meché business energy coach & verbinder van mensen, organisaties en netwerken. Opgeleid in Cultuur, Organisatie en Management en Energiemanagement. Haar expertise richt zich op transformatie, innovatie en nieuw leiderschap. Zij heeft jarenlange ervaring met bestuurders en directies van overheden om de vraagstukken te achterhalen en op een vernieuwende manier antwoord te vinden voor de complexe opgaven.

Ing. Natascha van den Ban MLA, MSc tuin- en landschapsarchitect (MLA), coachend docent, ECOintention Practioner (MSc) en intuïtie-trainer. Natascha zet zich in voor een bloeiende samenleving gebaseerd op bewust-zijn en verbinding met de natuur. Ze heeft jarenlange ervaring in ontwerp en uitvoering van projecten met uiteenlopende opdrachtgevers en stakeholders. Ook heeft zij 20 jaar onderwijservaring. Mede opgeleid als Healing Touch Practioner heeft zij haar intuïtie en energetisch bewustzijn getraind.

Solita Brüning organisatie ontwikkelaar, regenerator & business energy coach. Opgeleid in o.a. Organisatie Ontwikkeling (IBO), HRM, Coaching en Energiemanagement. Heeft ruim 25 jaar ervaring in transformatie van organisaties en de mensen daarbinnen. Solita laat vanuit verschillende perspectieven zien hoe complexe vraagstukken op te lossen en grip te krijgen op de onderstroom zodat impact vergroot.

Tot slot

Deze workshop is een kennismaking met de toepassing van energiemanagement in jouw organisatie. Ben je nieuwsgierig naar meer? Dan bieden wij je een eerstvolgende stap aan (energy scan) of een jaarprogramma (Inspired Systems Programm) met praktische tools op maat.