• Uit de waan - in de lead

  Ontdek nieuw potentieel door andere perspectieven

Doen we nog de juiste dingen?

Het hybride werken veel mensen bewust heeft gemaakt of ze wel op de juiste plek zitten. Er zijn nog nooit zoveel banen opgezegd in korte tijd. Wereldwijde ontwikkelingen zorgen ervoor dat organisaties meer moeten doen met minder mensen. De zorg en het onderwijs hebben ons laten zien wat de gevolgen zijn van te weinig personeel en de effecten hiervan raken ons allemaal!

Met een wereldwijde war on talent worden organisaties dit jaar allemaal uitgedaagd in hoe hun business draaiende te houden. Dit alles betekent dat ze antwoorden zoeken op vragen als:

 • hoe kunnen we een goede werkgever zijn;
 • hoe houden we mensen gemotiveerd en aan boord;
 • doen we nog de juiste dingen?

Er is een ander paradigma nodig

Focus op groei, kosten en efficiency, passen niet meer in het huidige tijdsbeeld. Het huidige (newtoniaanse) management paradigma is gericht op macht, geld, controle en efficiëntie.

Dit leidt af van wat we echt te doen hebben.

Organisaties  moeten zich anders gaan verhouden tot de wezenlijk veranderende omgeving, zodat ze aansluiting blijven houden én toekomstperspectief. Om transformatie te doen slagen moeten leiders het denken achter hun denken veranderen. Hierdoor ontdekken ze nieuw potentieel mét toekomstperspectief.

Dit alles vraagt om lef, leiderschap en wendbaar navigeren; een beweging van hoofd naar hart.

Ontdek nieuw potentieel door anders te leren kijken

Om die ‘andere kijk’ of een ‘nieuw potentieel’ te gaan zien is het belangrijk om te beseffen vanuit welke bril/welk perspectief je de wereld bekijkt. Door bewust te worden vanuit welk paradigma je kunt handelen, krijg je ‘zicht’ op nieuwe mogelijkheden.

Tijdens de sessie ‘Uit de waan – in de lead’ maak je kennis met wat dit nieuwe paradigma inhoudt, we geven je een ander perspectief.

Dit hoorden we terug in eerdere sessies:

Oh, zo had ik het nog niet bekeken en ‘dat is wel een eye opener.’
‘Het lijkt mij heel fijn om dit met terugkerende regelmaat te doen met een kleine groep mensen.’
‘Het eerste wat ik nu ga doen is met het managementteam rust momenten pakken om stil te staan bij wat we aan het doen zijn.

Ontdek nieuw potentieel,
een ander paradigma

Ontdek nieuw potentieel, een ander paradigma

Uit de waan – in de lead

Een nieuw paradigma

In de gratis digitale sessie ‘Uit de waan – in de lead’  ontdek je welke stap(pen) je kunt zetten om het denken achter het oude management paradigma te veranderen én hoe jij in de lead blijft in deze snel veranderende wereld.  ‘Door stil staan, effectief worden’ is het motto!

Tijdens deze sessie ontdek je wat er nog meer mogelijk is in hoe je dingen anders kan doen. Je ontdekt dat er meerdere manieren zijn om te kijken naar actuele vraagstukken.

Sleutelwoorden: creëren van nieuwe kansen, effectief op koers blijven en balans houden.

Beweeg mee van hoofd naar hart

Doorgaan met meer van hetzelfde brengt ons niet verder

Voor wie

De inspiratie – dialoog sessie ‘Uit de waan –  in de lead’ is voor iedereen die beseft dat als we doorgaan met meer van hetzelfde doen we niet echt verder komen.

Jij bent nieuwsgierig, open minded en gaat voor 1+1 = 3 of meer!

En jij wilt

 • Jouw impact en die van je organisatie vergroten;
 • Uit de rat race stappen en dingen gaan doen die er echt toe doen;
 • Je mensen gemotiveerd aan boord houden;
 • De juiste mensen aantrekken;
 • Ziekteverzuim verlagen;
 • Et cetera?

Meld je dan aan voor onze gratis inspiratie – dialoog sessie ‘Uit de waan – in de lead’

New (inner) power,
for a new world

Impact vergroten

Door wie, waar en wanneer

 • De sessies worden gefaciliteerd door ons: Solita Brüning (lees hier meer) en Marieke van der Meché (https://gemeentebewegers.nl/over-ons/)
 • De sessie is digitaal, je ontvangt een link na aanmelding
 • Meld je via onderstaande knop aan voor een van de gratis dialoogsessies.

“Het is onze missie om organisaties, leidinggevenden en medewerkers bewust te maken van hun potentieel door hen andere perspectieven te laten zien (een beweging van hoofd naar hart). Vanuit het hart werken we samen aan sociale business modellen die de wereld gelijkwaardiger, leefbaarder en toekomst bestendig maken, voor iedereen.”

Alleen ga je snel, samen komen we verder!