Ontsluit je potentieel

en laat je ware zelf stralen!

Laat je ware zelf stralen!

EnergyUpp faciliteert de beweging van binnenuit, omdat wij geloven dat alle aanwezige kennis en perspectieven hard nodig zijn om oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag.

Onze ambitie is dat jij met minder inspanning jouw verlangens vorm en richting geeft en vanuit jouw allerhoogste potentieel een bijdrage levert. 

EnergyUpp richt zich op het ontsluiten van het in jou aanwezige potentieel. De missie van EnergyUpp is dat jij je ware zelf laat stralen op je werk, zodat jij:

 • Vanuit eigen regie meer invloed uitoefent;
 • Energievreters transformeert naar energiegevers
 • Creëert vanuit je hart

EnergyUpp is het platform voor energie, balans, vitaliteit en veerkracht!

Ik heb lef!
Betrokkenheid vergroot door ruimte te geven

Hoeveel LOL heb jij?

Door te Luisteren en te leren waarnemen op meerdere lagen, Open te zijn en open te staan voor in jouw aanwezig potentieel,  enthousiasmeert EnergyUpp jou om moedige stappen te zetten, Lef te tonen. Zo ga jij nog meer LOL gaat (be)leven en uitstralen wie jij bent! Daar wordt iedereen om jou heen ook blij van.

Alleen met LOL houd je het vol!

Samen met anderen, ga je vanuit het perspectief van energie en informatie, aan de slag met jouw bewustzijnsontwikkeling, zingeving, energie en informatie. Je ontdekt welke stappen je kunt zetten om meer vanuit je hart (balans) te leven en bij te dragen.  Door hoofd, hart en handen beter te laten samenwerken kan de gezonde energie in jou stromen en ervaar jij meer LOL in je werk.

 • Nieuwsgierig bent naar het perspectief van energie en informatie;
 • Van tijd managen wil bewegen naar energie managen
 • Ruimte wilt geven aan jouw groei en bewustzijnsverruiming;
 • Zingeving wilt ervaren op en rondom je werk;
 • Van betekenis wilt zijn;
 • Eigen regie wilt hebben;
 • Je onrustig voelt op en over je werk;
 • Een positieve bijdrage wilt leveren aan de samenleving;
 • Leidinggevende of HR-adviseur bent die de thema’s betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid op de agenda heeft staan.

Ontdek welke stappen jij kunt zetten

Door middel van workshops, intervisie, thema-gerelateerde programma’s en coaching begeleiden wij jou/groepen in het zien welke effectieve stappen je kunt zetten om je potentieel te ontsluiten en je ware zelf te laten stralen op je werk. Dit met als doel de gezonde energie (balans) weer terug te brengen in jou en organisaties.

Laat je inspireren en ga DOEN

Laat je inspireren en schrijf je in voor de EnergyUpp-date. Hierin wordt waardevolle informatie gedeeld over het perspectief van energie en informatie. Tevens word je hierin geïnformeerd over actueel aanbod voor meer LOL op en om je werk.

Check ook de agenda voor actueel aanbod.

Thuiskomen bij jezelf gaat makkelijker vanuit (veilige) speelruimte

Graag heet ik je van harte welkom in ‘Soleil’s Creatieruimtes’ op Landgoed Beukenrode in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Hiermee heb ik de intentie (veilige) speelruimte te bieden aan iedereen die de beweging wil maken van binnenuit en zijn ware zelf wil laten stralen.